Gisteravond kwamen Volkert en Bertie tegen acht uur aan op de camping. Er ontstond wat rumoer, veroorzaakt door de receptie van de camping, over de plek waar ze de camper neer konden zetten. Uiteindelijk vonden ze hun stekkie op plek 6. Volkert en Bertie zijn van de spelletjes dus de avond brengen we door met een soort van mens erger je niet, maar dan met kaarten.

Na een gezamenlijk ontbijt vertrekken we met z’n vieren op de fiets. We hebben een knooppuntenroute uitgezet die ons onder andere door Hoenderloo, Harskamp, Radio Kootwijk en Otterlo voerde. Ondanks het gebrek aan zon was het prima weer voor een fietstocht. Net als gisteren komen we nu ook langs velden waar de heide volop in bloei staat. Het ligt als een paars kleed gedrapeerd over het glooiende landschap. Onderweg treffen we nog een herder met zijn schapen. De hond houdt ze dicht bij elkaar want ze moeten een fietspad en een weg oversteken op zoek naar nieuwe voedselbronnen. Het tempo van de tocht lag vrij hoog Glimlach waardoor de fotograaf nauwelijks kans kreeg om de omgeving vast te leggen. 

DSC02321 (Klein)DSC02327 (Klein)DSC02325 (Klein)

Wel was er een stop bij de visboer waar we ons de lekkerbekken lekker lieten smaken. Ook werd onderweg tijd gemaakt om boodschappen te doen voor de BBQ ‘s avonds. Eenmaal terug op de camping en toen de dorst was gelest en het vuur opgestookt werd het vlees vakkundig bereid door Volkert. Later op de avond storten we ons weer op een spelletje waarbij we met één oog het scherm in de gaten houden waarop de wedstrijd van Oranje te zien is.

Er zijn nog niet direct plannen voor morgen. We gaan eerst maar eens naar Heerde verhuizen.

Tot morgen