Vanmorgen moesten Volkert en Bertie al vroeg terug naar huis. Ze waren dan ook al vertrokken toen wij opstonden. Geen probleem want we hadden gisteravond laat al afscheid genomen.

Ook wij maken na het ontbijt de camper klaar voor vertrek naar camping De Zandkuil in Heerde. Het zonnetje schijnt uitbundig en het belooft een mooie dag te worden. Op de nieuwe camping zijn we snel geïnstalleerde. Mooie verharde plek voor de camper en gras om zelf te zitten. Sem was deze morgen niet erg fit. We besluiten dan ook om in de middag de fiets maar weer te pakken. Dan kan Sem lekker rustig aan doen. Bij de receptie hebben we het boekje “Visit Heerde” meegenomen. Daarin vinden we de fietsroute “vul je fietstassen”. Het is een langs knooppunten uitgezette route waarbij je langs veel langs de weg opgestelde stalletjes komt. Met Sem in de hondenkar gaan we op pad. Bij de uitgang van de camping nog snel even een foto van de damherten die daar in de weide lopen.

DSC02328 (Klein)[4]

De fietstocht voert ons via het Gelderse platteland richting de IJssel waar we lange tijd lange tijd over de dijk fietsen. We hebben een mooi uitzicht over de uiterwaarden en de rivier. Ondertussen hebben we al bij twee stalletjes inkopen gedaan en we zijn inmiddels pruimen en peren rijker. Op sommige plekken in de uiterwaarden is de bijna volgroeide mais het slachtoffer geworden van het hoge water. Het staat er nu bruin en vergaan bij.

DSC02341 (Klein)DSC02335 (Klein)DSC02337 (Klein)DSC02330 (Klein)

Morgen willen we een combinatie van wandelen en fietsen gaan doen. We vinden wel een bestemming hier in de buurt.

Tot morgen