Het is vandaag alweer de laatste dag van ons lang weekend Geuzenbos. Normaal moet je op de dag van vertrek voor 11:00 uur je plek verlaten, maar de beheerster van de camping vindt het goed dat wij pas later in de middag vertrekken. Dat geeft ons de ruimte om nog een stuk door Drenthe te fietsen. Dit keer met het Dwingelderveld als doel. Het is vandaag een stuk kouder dus hebben we de korte broek weer verruild voor een lange.

Op zich is het wel een mooie trip, maar zoals gisteren ook al opgemerkt. Het is hier overal mooi, maar het went. Natuurlijk zijn er altijd wel wat zaken die er uit springen tijdens een tochtje. Dit keer was het een hele groep zwarte buffels die rustig stonden te grazen in een weiland. Niet echt een alledaags verschijnsel. Op de terugweg hadden we wat moeite om een bankje te vinden voor de lunch. Uiteindelijk zijn we aan de oever van Het Oude Diep in het verse hooi gaan zitten. Geen bankje. Wel een top plek en dat vond Sem ook.

DSC06969 (Klein)DSC06971 (Klein)DSC06977 (Klein)

Iets na tweeën waren we terug bij de camper en een half uurtje later onder weg naar huis. Morgen gewoon weer aan het werk.

Mantinge Dwingelderveld