Vandaag eerst maar eens uitgeslapen. Als we om negen uur uit de camper stappen weten we het gelijk. De warmte van de zon verraad dat het tijd is voor de korte broek. Een kledingstuk dat bijdraagt aan het campinggevoel. Na het ontbijt pakken we Sem in de fietskar en gaan we op pad. Uit een boekje met “fietsroutes in het Vechtdal” hebben we een route gekozen die ons van Besthmen via Den Ham, Lemele, Lemelerveld en Giethmen weer terug naar de camping voert.

Al snel merken we dat de in het een jaar oude boekje vermelden knooppunten niet meer kloppen met de realiteit. Gelukkig staat bij de meeste knooppunten een bord met daarop een kaart. Waardoor we in grote lijnen de gekozen route konden volgen. Het landschap waar we door fietsen is bijna nergens echt vlak. In de buurt van de Lemelerberg treffen we zelf een serieuze heuvel. Vooral de lengte van de klim maakt het lastig. De bossen zijn prachtig en ook de heide staat nog volop in bloei.

We steken tijdens de fietstocht ook twee keer de Beneden Regge over. Eén maal over een fraai houten bruggetje voor voetgangers en fietsers/

Even na drieën zijn we weer bij de camper. Net op tijd om de verlaatte start van de F1 race op Monza mee te krijgen. De rest van de middag doen we rustig aan. Om te eten halen we wel een patatje en dan vanavond naar het concert van Danny Vera in het op loopafstand gelegen openlucht theater.

Morgen de foto’s. Tot dan.