Als we vanmorgen wakker worden horen we niet alleen het constant openen en sluiten van camperluiken, -kleppen en -deuren, maar ook de regen die op onze camper valt. De buren vertrekken gelukkig snel. De regen gaat door tot een uur of elf. Alle tijd om rustig te ontbijten.

Als het droog is stappen we op de fiets met als doel de Designer Outlet Roermond. Er wordt later op de dag meer regen verwacht en in de outlet is het goed schuilen. Als we aankomen is het best leuk shoppen. In de middag wordt het heel druk en voor gewilde zaken staan lange rijen potentiele kopers op hun beurt te wachten. We slaan de wachtrijen over en desondanks lukt het ons om wat leuke inkopen te doen.

Rond half vier vertrekken we weer richting camper. De regen is inmiddels verdwenen en het zonnetje zorgt voor wat extra warmte op deze toch wel kille dag. De wind is ook gaan liggen en we besluiten om buiten in de zon te gaan zitten. Een heerlijk bokbiertje maakt het goede gevoel compleet. Jammer dat het moment ook maar één biertje duurde. Een grijze wolk maakt een einde aan de pret.

Na het eten gaat Harm, gewapend met zijn hengels, de visrijke wateren weer opzoeken. Tegen de verwachting is is het ook nu weer erg druk met, vooral Duitse, nachtvissers aan de oever van de Maas. Dat mag de pret niet drukken want in het aangrenzende Maasplas zit ook meer dan voldoende vis. Ook leuk is dat de familie Zwarte Zwaan even polshoogte komt nemen. Hilma legt bij de camper over het water, de ondergaande zon vast.

Morgen jammer genoeg alweer op huis aan. De fietsen staan inmiddels weer achterop en ook de kar van Sem zit in de garage. Morgen na de ochtendspits vertrekken en naar verwachting rond het middaguur in Hasselt.

Houdoe en tot het volgende uitstapje.