Het is vrijdagavond rond zes uur als we aankomen bij de camping. De beheerder is druk met het repareren van een bromfiets en laat de keuze van een plek volledig aan ons over. Prima geregeld en al snel hebben we de keuze gemaakt. Het zijn mooie ruime plekken met verharde rijstroken voor de camper en een tegelterras voor het zitje.

Als we geïnstalleerd zijn besluiten we om een wandeling in de omgeving te maken. Buddy vermaakt zich prima. Hij rent achter alles aan wat beweegt en vind alle slakken en takken interessant. We komen uiteindelijk uit bij het elektrische pontje over de Vecht waar natuurlijk het water trekt.

Uiteindelijk was de wandeling iets te lang voor Buddy. Het batterijtje was helemaal leeg. De laatste honderd meter hebben we hem gedragen. Gevolg was wel dat hij de hele nacht heerlijk rustig heeft doorgeslapen. En wij dus ook 🙂

Vandaag schijnt de zon boven Ommen en het belooft een heerlijke dag te worden. We gaan fietsen vandaag. De eerste bestemming is Balkbrug waar we op de koffie gaan bij pa en ma. Daarna op de fiets richting Ommen. Inmiddels is het dik 20 graden en het is genieten onderweg. Aangekomen in Ommen parkeren we de fietsen en nemen we Buddy mee de stad in. Het is er lekker druk met toeristen en de terrassen zitten vol. Prima voor het verder socialiseren van Buddy. Bij restaurant Flater trakteren we onszelf op ijs en blijkt Buddy ook een liefhebber te zijn.

Terug op de camping vermaken we ons bij de camper. Buddy neemt eerst een rustpauze voor nieuwe energie. Aan het begin van de avond gaat de BBQ aan. Het is ook een warme avond en tot na negenen kunnen we nog goed buiten zitten

Morgen vast weer met de fiets eropuit. Waar naar toe? Dat zien we morgen wel weer.