Gisteravond was er een vrolijk ronken in de lucht te horen. Vier ultra light vliegtuigjes maakten grote cirkels hoog boven de grond. Een prachtig gezicht.

DSCN1534 - kopie (Klein)DSCN1535 - kopie (Klein)

Na het ontbijt vanmorgen vertrekken we uit Ouddorp en richten de camper op Vrouwenpolder. Dit keer is het geen grote verplaatsing. We maken de route wel iets langer om eerst in Kamperland onze voedsel en drank voorraden aan te vullen. Het is uiteindelijk toch bijna 12 uur als we aankomen bij Camping “De Bokkensprong”. We worden vriendelijk ontvangen door de eigenaresse en gezamenlijk lopen we naar ons plekje voor de komende dagen. De camper komt op een prachtige plek in een boomgaard. De indruk die we vanaf internet kregen over de camping klopt helemaal. Er is hier van alles. Te beginnen met rust. Voor iedereen is er een ruime plaats. Geen eigen Kampeermiddel? Geen probleem. Er zijn enkele chaletjes, heel grappige slaaptonnen en Tipi’s om te huren. Verder zijn er konijnen, schapen, paarden en twee pony’s waarmee je eventueel mag gaan wandelen. We voelen ons onmiddellijk thuis en besluiten hier, mede vanwege de te verwachten hitte, drie nachten te blijven.

DSCN1601 (Klein)DSCN1605 (Klein)

DSCN1598 - kopie (Klein)DSCN1604 (Klein)

Na de lunch vertrekken we op de fiets richting Veere. Onderweg stoppen we even om Sem de gelegenheid te geven om te spelen in het Veerse meer. Aangekomen in Veere parkeren we de fietsen en scharrelen we samen met vele andere toeristen door het oude centrum en langs de winkeltjes en de terrassen. De mooie gebouwen kennen we al wel van vorige bezoeken. Wat dit jaar opvalt zijn de vele stokrozen, die bijna bij ieder huis groeien. Ze staan op dit moment allemaal in bloei en dragen bij aan een fleurig stadsbeeld.

DSCN1553 - kopie (Klein)

Het is al wat later in de middag als we langs de steiger van het fietsveer komen. Op dat moment ligt daar de rondvaartboot die op het punt staat om te vertrekken. We besluiten mee te varen en krijgen daar geen spijt van. Het is goed toeven op het water en je krijgt een heel andere blik op de stad en de omgeving. Er zijn best veel boten op het water en op de eilandjes hebben zich veel vogels verzameld. Ook zien we grote groep damherten. Ook Sem vindt het varen geweldig.

DSCN1563 - kopie (Klein)DSCN1557 - kopie (Klein)

DSCN1558 - kopie (Klein)DSCN1543 - kopie (Klein)DSCN1582 - kopie (Klein)DSCN1554 - kopie (Klein)DSCN1584 - kopie (Klein)DSCN1586 - kopie (Klein)

Nu nog geen plannen voor morgen. We zien het wel.

 

Tot morgen.

image