Goedemorgen!!! Wat weer een goede morgen in Ootmarsum. Echt zomerweer en dat in April. Korte broek aan, T-shirtje en met de blote poten in de sandalen en hupsakee op pad met de fiets richting Losser.

Vandaag fietsen we dus naar Losser. Zoals jullie mogelijk weten hebben we zo’n 13 jaar geleden Sem bij Ben en Petra uit Losser gehaald. Sinds een paar dagen heeft de huidige hond van Ben en Petra tien prachtige puppy’s in de mand liggen. Nu we toch in de buurt zijn een prachtige gelegenheid om even te gaan kijken. Uiteraard nemen we Sem ook mee om zijn oude bazen te begroeten. Het is een mooie tocht richting Losser. Af en toe even zoeken omdat niet alle knooppunten blijken te liggen op de plek die onze kaart aangeeft. Tegen half een bereiken we Losser. Beetje rare tijd om op bezoek te gaan. We zoeken eerst een terrasje op voor een lunch en tegen half twee zijn we bij Ben en Petra.

De enthousiaste manier waarop Sem Ben en Petra bejegend doet vermoeden dat hij nog best weet wie ze zijn. Uiteraard vinden wij het ook fijn om hen weer eens te ontmoeten. Als snel staan we te kijken bij de pups. Wat een prachtig stelletje en zo te zien kerngezond. Moeder Luna vindt het helemaal niet erg dat wij bij de jongen komen. Het is dat Sem niet zo goed tegen drukte makende pups kan, maar anders………

imageimage

Na de pups drinken we gezellig koffie in de tuin. Ben laat Harm zijn jaloers makende grote collectie gerestaureerde brommers en motoren zien. Het model Zundapp waar ik in mijn jeugd enkele jaren op gereden heb staat er ook tussen. Prachtig jeugdsentiment. Tegen kwart voor drie nemen we afscheid. Het is nog een flink stuk fietsen terug naar Ootmarsum. Uiteindelijk staat er 60 kilometer op de teller.

Onder weg zijn we nog even afgestapt bij de plaatselijke supermarkt en hebben daar vlees e.d. gehaald voor de eerste barbecue van 2022. Lekker buiten eten maken. Echt genieten.

DSC03680 (Klein)DSC03678 (Klein)

Boven ons hoofd komt de nieuwe bezorgservice van AH langs. Het boodschappenmandje hangt eronder.

DSC03681 (Klein)

Gisteravond hebben we nog kunnen genieten van twee houtduiven die elkaar helemaal te gek vonden. De liefde spatte er vanaf. Dat wordt vast een groot nest met eieren. Glimlach

IMG-20220418-WA0003 (Klein)

Morgen vertrekken we uit Ootmarsum en hopen we in Winterswijk een plek voor de camper te vinden. Voor we naar de camping gaan zijn we van plan om bij Obelink de laatste spulletjes voor het nieuwe seizoen te halen.

Heanig an

route Ootmarsum Losser vv