Vanmorgen zijn we vertrokken uit Ootmarsum en koers gezet naar Winterswijk. Eerst moesten we nog wel even zoeken naar een staanplaats. De camping die we vooraf geselecteerd hadden bleek vol te zijn. De camper app. bracht uitkomst en we kunnen terecht op mini camping Roerdinkhof.

De rit naar Winterswijk verloopt zonder problemen. Het was nog 79 kilometer. Verder dan we hadden verwacht. Het is dan ook al bijna half twaalf voor we de parkeerplaats bij Obelink oprijden. We hadden gedacht dat het daar, zo na de paasdagen, wel rustig zou zijn. Niets in minder waar. Op de grote parkeerplaats voor campers moesten we doorrijden tot het laatste veld om nog een plekje te vinden.

Bij Obelink hebben we wel leuk gewinkeld. Wat outdoor kleding gekocht, wat spulletjes voor de camper en een topper voor op de matras van het franse bed. Daarna op naar de camping. Het is inderdaad nog kamperen bij de boer, maar Roerdinkhof is veel meer dan een boerderij met een camping. Er zijn hotel faciliteiten. Er is een prachtig restaurant met zowel een Indische als een Nederlandse keuken. Ze fokken en weiden Hereford koeien en het vlees daarvan is te koop. Verder is er een wellness ruimte waar je, als je dat wil, ook kan genieten van een heerlijke massage.

Op de camping is het rustig. Wij vinden een mooie plek. Zo ruim dat we de hele dag in de zon kunnen zitten als wij dat willen. Wij kijken uit over het vrije veld. Hier gaan wij ons wel een paar dagen vermaken.

DSC03687 (Klein)DSC03682 (Klein)DSC03683 (Klein)DSC03688 (Klein)

‘s-avonds hebben we heerlijk gegeten in het restaurant. Echt een plek die warmte uitstraalt en waar wij ons thuis voelen. Het eten en het plaatselijke biertje smaakten ook nog eens voortreffelijk. Kortom, onze avond kon niet meer stuk.

DSC03691 (Klein)Het sfeervol verlichte restaurant.

Morgen eerst op de fiets naar de markt van Winterwijk en daar ook op zoek naar een fietsknooppunten kaart van het gebied. Daarna zien we wel waar de reis verder naar toe gaat.

Hold oe kreggel