Eerst even dit. Door een aanpassing van de provider zijn er problemen met het publiceren. de layout kan nu wat anders zijn en foto’s uploaden gaat niet vloeiend.

Het was gisteravond flink afgekoeld en vannacht hebben we dan ook prima geslapen. We doen vandaag kalm aan met het opstarten van de dag en het is dan ook al bijna elf uur als we op de fiets vertrekken naar het dorp Titisee. In de fietstas ook onze zwemkleding. Aangekomen gaan we op zoek naar een rondvaartboot. We treffen het en kunnen gelijk opstappen. Een rondvaart is altijd leuk. Vanaf het water kijk je toch anders tegen de omgeving aan. Een rondje Titisee duurt maar een half uur maar is zeker de moeite waard

Vanaf de rondvaartboot maar direct door naar het reuzenrad. Ook daar is het niet druk en al snel gaan we de lucht in. Voor Sem was instappen wel een avontuur. Hij vond het maar een raar bakje, maar eenmaal in beweging was hij weer erg tevreden. In het reuzenrad weer een andere kijk op de omgeving. Waarschijnlijk door gebrek aan klanten konden wij een flinke tijd blijven draaien.

Vervolgens de stad in om wat souvenirs voor onszelf en het thuisfront in te slaan. Onderweg passeren we een prachtige wandschildering en ook het bewoonde huis in de vorm van een koekoeksklok is heel bijzonder. De tijd op de foto was correct, dus het uurwerk doet het ook.

Hierna snel terug naar de fietsen. We zoeken een mooi plekje langs het water en gaan heerlijk met z’n drieën zwemmen. Eerst is het water even koud, maar vervolgens is het heerlijk. We blijven een paar uur bij het water en zoeken dan de camper weer op.

We hebben vanmorgen al besloten om nog een dag langer op deze camping te blijven. Morgen willen we met de trein naar Todtnau. Daar zijn de hoogste watervallen van Duitsland.

Bis morgen