Eerst nog even een paar foto’s van gisteravond van het jonge hertje en zijn of haar moeder. Misschien is het jong er eigenlijk te groot voor, drinken bij mama is toch wel heel fijn.

Allebei slecht geslapen vannacht. Met het dekbed over was het al snel te warm. Zonder het dekbed werd was het eigenlijk te koud. De hele nacht dekbed wisselen houdt je behoorlijk uit de slaap. De weersverwachting geeft aan dat het een warme dag gaat worden. De ochtend besteden we met het opruimen van de camper en een vakantie wasje zodat we daar tot in Hasselt vanaf zijn. Na de lunch besluiten we een stukje te gaan lopen. Langs de weg naar Wolfach stroomt een smal beekje. Aan de andere oever is een wandelpad. We gaan dit pad een eind aflopen.

Onderweg is er voldoende te zien. In het water zien we telkens forelletjes zwemmen. Zodra ze ons zien zijn ze snel vertrokken. Naast heel veel andere insecten die we minder interessant vinden zijn er, in grote getale , wel heel mooie donkerblauwe libellen. Jammer dat ze heel snel de vleugeltjes inklappen als ze gaan zitten.

Zoek de forel. Hij is er wel.

Wat ons al eerder was opgevallen is dat er veel daken van huizen boven de weg uitsteken. Bij het exemplaar op de foto is het wel heel extreem. Op een waarschuwingsbord is de hoogte aangegeven.

De foto’s geven een overzicht van alle fraais wat we onderweg tegen kwamen. Eigenlijk was het te warm om ver te lopen. Na een kilometer of 2 zijn we weer omgekeerd en hebben we de schaduw opgezocht.

Morgen wordt het hier 33 graden. Ondanks de warmte hebben we besloten morgen een kleine 400 kilometer naar het noorden te rijden. Ons doel is Remagen aan de Rijn. Daar hebben we een plekje op de camping besproken.

Bis morgen.