Vandaag gaan we naar een voor ons vertrouwd adres. Bij Erve Velden hebben we al een aantal keren met veel plezier gestaan. Zo uit ons hoofd dachten we dat we er met honderd kilometer rijden wel zouden zijn. In werkelijkheid was het 177 kilometer voornamelijk door Duitsland. Het eerste deel over provinciale wegen. Het schiet niet op maar het glooiende landschap waar we doorreden was best prima. Het tweede deel was autobahn en dat schoot dan wel weer lekker op. In De Lutte eerst nog snel even boodschappen doen en tegen half één waren we op onze plek.

Na de lunch zijn we met Sem naar het nabij gelegen Lutterzand gewandeld. Een heuveltjes bos waar de rivier de Dinkel deels door en langs stroomt. Bekend terrein. Wel heeft een recente storm voor wat schade gezorgd. Een dikke eikenboom die nog over het pad ligt is daar een voorbeeld van. We zien ook heel veel bomen waarvan bijna de helft van de wortels bloot liggen doordat de Dinkel het zand heeft meegenomen. Bij komende stormen zuller er vast nog meer bomen omvallen

Halverwege onze wandeling begint het te regenen en moeten we voor het eerst deze vakantie de regenjassen aan. Na een kilometer of zeven zijn we terug bij de camper. Onder de luifel is het droog en de temperatuur is prima om nog buiten te zitten.

Morgen gaan we de streek op de fiets verder verkennen.

Tot morgen