Gisteren hadden we al geschreven dat we niet zo tevreden waren over de camperplek in Neukalen. Later die avond en nacht werd het er niet beter op. Het grote familiefeest werd rond negen uur beëindigd. Een deel van de gasten, met ook een plekje op de camperplaats, hadden ook elders nog een bruiloft om te vieren. Ze lieten een hondje achter in de caravan die luid liet horen het daarmee niet eens te zijn. Alles went en met een beetje eigen muziek erbij is dat wel te doen. Om kwart voor drie zaten we echter rechtop in bed. Met een hoop lawaai en geschreeuw was er een camper de onze tot op een halve meter genaderd. Het bleken kennissen te zijn van de bruiloftgangers, die blijkbaar op het feest besloten hadden ook in Neukalen te overnachten. De bestuurder was niet meer zo helder. Na een luidruchtige begroeting van zijn kennissen werd geprobeerd een betere plek voor de camper te vinden. Helaas was het oriëntatie vermogen van de chauffeur ten onder gegaan aan de alcohol. Na tien minuten heen en weer rijden, waarbij ook niet bepaald de beste aanwijzingen werden gegeven, stond de camper blijkbaar naar tevredenheid. Vervolgens waren ze zo blij dat ze nog zeker een uur doorgefeest hebben. Zo wordt de vakantie eerder vermoeiend dan rustgevend.

Vanmorgen dan ook al op tijd vertrokken naar Seedorf waar we op “Campingpark Seedorf”  ook weer zelf een plek mogen uitzoeken. Het is een grote camping met ruime plekken. De velden zijn wel wat hobbelig en het sanitair is eenvoudig, maar alles functioneert naar behoren en is netjes schoon. Bij de receptie is een biergarten en we hebben er genoten van een prima lunch. De camping ligt aan de Malchiner See. Aan de rand van het meer is een strandje en een grote zonneweide.

DSCN8722 (Klein)DSCN8702 (Klein)

DSCN8706 (Klein)DSCN8707 (Klein)

DSCN8709 (Klein)

Omdat het ook vandaag alweer flink heet is besluiten we de middag aan het strand door te brengen. Na het avondeten wandelen we nog een stukje door de bossen in de omgeving. We komen uit in de kern van het gehucht Seedorf. Wat opvalt zijn de prachtige vakwerk huizen. Ook de bushokjes zijn in dezelfde stijl uitgevoerd. Da’s even wat anders als die plexiglas dingen bij ons.

DSCN8712 (Klein)DSCN8718 (Klein)DSCN8719 (Klein)

Het is de bedoeling dat we morgen nog een flinke wandeling door de omgeving gaan maken. Het terrein niet niet vlak genoeg voor een fietstocht met Sem aan de kont. Daarna kon er een paar dagen van veel beweging wel eens weinig komen. Als de verwachting uit komt, stijgen de temperaturen tot 34 graden. Dat wordt overdag luieren aan een meer.

Tot morgen